Tema pentru acasa :)

Ca de fiecare data va reamintesc si azi ca sunt o multime de motive care te pot face fericit, iar zambetul este poate, cea mai frumoasa minune a umanitatii.
 Zambetul este in fiecare din noi, este una dintre cele mai fascinante forme de relationare cu ceilalti. 

Exista si o stiinta care se ocupa cu studiul zambetului si al efectelor sale asupra trupului si a mintii, aceasta se numeste gelotologia.

Un experiment desfasurat in Suedia a aratat ca oamenilor le este foarte dificil sa isi mentina starea de incordare faciala atunci cand alte persoane zambesc in jurul lor. Colturile buzelor incep sa se ridice fara ca noi sa bagam de seama atunci cand suntem inconjurati de o atmosfera pozitiva, plina de zambete. 

Asa cum va spuneam in urma cu ceva timp „Zambeste si lumea va zambi odata cu tine!
Zambetul este un canal invizibil care ne uneste pe toti. Intelepciunea oamenilor porneste din inima insa ramasa acolo, ar fi utila doar pentru noi insine. Pentru ca acea intelepciune sa transforme lumea intr-un loc mai bun, ea este exprimata prin intermediul zambetului. Zambetul este simbol al deschiderii noastre catre ceilalti.

 Astazi va propun un test!!!!!!

..Zambeste acum si apoi incearca sa te gandesti la ceva negativ fara sa iti pierzi zambetul. Vei vedea cat de dificil iti este sa gandesti negativ. Aceasta pentru ca, atunci cand zambim transmitem un mesaj catre organismul nostru care ii spune: “Viata este frumoasa!” J

O seara plina de zambete! :)
0 Responses

Trimiteți un comentariu

ZAMBESC...